Sfaturi Utile

Astazi, timpul a erodatat o mare parte din eticheta cartilor de vizita, insa normele persista. Iata cateva:

  • Cartile de vizita nu trebuie inmanate cu mana stanga
  • nu trebuiesc scrise de mana sau mazgalite
  • cartea de vizita trebuie sa fie in limba tarii in care este oferita
  • cartile de vizita se tiparesc cu cerneala neagra pe hartie alba insa acest aspect variaza.

Cartea de vizita trebuie sa contina:

  • Numele si functia titularului
  • Societatea reprezentata si adresa ei
  • Datale de contact relevante cum ar fi adresa, e-mail, telefon, site web si orice altceva simtiti nevoia sa adaugati.

Cartile de vizita sunt esentiale si in societatea zilelor noastre si cred cu tarie ca vor ramane asa foarte multa vreme de acum incolo. Istoria ne obliga.

__________

Avem sunt de modele din diverse domenii de activitate. Fie ca esti fotograf, avocat, taximetrist sau lucrezi in constructii ai de unde alege. Daca nimic nu te multumeste, cartile de vizita abstracte pot fi solutia. Nu uita ca intotdeauna ai posibilitatea sa trimiti modelul tau in formularul de comanda

Cartile de vizita

Intr o lume a transformarilor frecvente , in care lucrurile se deruleaza rapid, cartea de vizita te poate salva! Fie ca o inmanezi cuiva, fie ca ti a fost daruita, ea este mijlocul de a te prezenta atat in societatea consumerista, fie in mediul business.

Importanta Cartonului

Pot fi standard, din carton, dar daca doriti o varianta superioara, cele din plastic pot fi alegerea perfecta, datorita aspectului mai frumos.
Pentru ca exigenta impune, cartile de vizita din material superior denota seriozitate profesionala, exigenta, perfectiune, intr un cuvant calitate!

Cine suntem!

Suntem CopyPrint si avem o experienta de peste 15 ani in domeniul tiparului digital, implicit in productia cartilor de vizita. Pe langa experienta vasta castigata in ani, profesionalismul si dedicatia catre calitate ne pot transforma in furnizorul tau preferat de carti de vizita.

Weboy
WordPress Themes ThemeForest